Logeer in de omgeving van Kolonie 5-7

Wie graag langer in de streek verblijft of houdt van een meer huiselijke sfeer kan terecht in één van de gezellige Bed & Breakfasts, vakantiewoningen of campings nabij Kolonie 5-7:

  • B&B De Grote Plaats is gelegen op de grens met Wortel-Kolonie. Hier kan je in alle rust van het Koloniën-leven genieten. Het eigenaarskoppel, Jan en Greet, geeft je bovendien ook graag meer uitleg over Kolonie 5-7. B&B De Grote Plaats is aangesloten bij het netwerk 'Koloniën van Morgen'.  
  • De Bouwhoeve is gelegen op de grens tussen Wortel en Hoogstraten. Deze hoeve was eeuwenlang eigendom van de kasteelheren van Hoogstraten. Vandaag kan je hier ondermeer te recht om te logeren. De Bouwhoeve heeft verschillende appartementen waar je met 2, 4 tot 8 personen kan verblijven. De Bouwhoeve is eveneens aangesloten bij het netwerk 'Koloniën van Morgen'.
  • Eerder op zoek naar een plek nabij Kolonie 5-7 om een conferentie te organiseren? Domein den Rooy is een prachtig natuurgebied van 60 hectare bos in Meerle, Hoogstraten. Domein den Rooy is eveneens aangesloten bij het netwerk 'Koloniën van Morgen'.

Op de website van Toerisme Hoogstraten kan je hierover meer informatie vinden. Kijk ook eens op www.kempen.be.  

Fotogalerij